image image image image image
Priprava Načrta razvoja odprtega širokopasovnega omrežja za občine Strategija razvoja informacijske družbe do leta 2020 in še podrobneje Načrt  razvoja širokopasovnih omrežij naslednje generacije do leta 2020 (marec 2016) kot cilj navajata do konca leta 2020 96 % gospodinjstev v državi zagotoviti širokopasovni dostop do interneta hitrosti vsaj 100 Mb/s, ostalim gospodinjstvom pa vsaj 30 Mb/s.
Iščemo vodjo prodaje
IPMIT d.o.o. (Institut za projektni management in informacijsko tehnologijo) je slovensko podjetje s sedežem v Ljubljani, ki od leta 1998 deluje na področjih poslovnega svetovanja in informatike.
Evalvacija izvajanja programa za usposabljanje javnih uslužbencev za vključevanje javnosti v pripravo in izvajanje politik V okviru projekta "Krepitev usposobljenosti za izvajanje presoje učinkov predpisov ter vključevanje javnosti v pripravo in izvajanje politik"(naročnik: Ministrstvo za javno upravo)
Merjenje administrativnih stroškov in bremen v predpisih RS Za Ministrstvo za javno upravo smo izvedli merjenje administrativnih stroškov in bremen v predpisih RS.
Projektno vodenje in izvajanje aktivnosti komuniciranja ter promocije za projekt SEETechnology V okviru programa za transnacionalno sodelovanje za Jugovzhodno Evropo je bil na 4. razpisu izbran projekt »SEETechnology – Co-operation of SEE science parks for the promotion of transnational market uptake of R&D results and technologies by SME's«.

Storitve IPMIT

Delujemo na področjih informatike in managementa. Od leta 1998 do danes smo uspešno zaključili več kot 350 projektov v različnih panogah. Odlikuje nas strokovnost, odzivnost, osredotočenost na rezultate in zanesljivost pri izvedbi nalog.

Več ...

Nepovratna sredstva EU

Hitre spremembe, močna konkurenca in vedno večje zahteve na trgu vodijo organizacije k iskanju dodatnih finančnih virov. Odgovor na to so NEPOVRATNA SREDSTVA EU, ki so namenjena spodbujanju posameznih gospodarskih aktivnosti organizacije, izvedbi inovativnih projektov, usposabljanjem zaposlenih in številnim drugim področjem. Pridobljena sredstva vplivajo na nadaljnji razvoj organizacije, kar je bistvenega pomena za obstoj na trgu.

Odgovor na izziv, kako pristopiti k pridobivanju in izvajanju projektov, sofinanciranih z nepovratnimi sredstvi EU, je v strateškem pristopu. V IPMIT smo v ta namen na podlagi praktičnih izkušenj s področij prijavljanja in vodenja projektov razvili lastno metodo.

Pri pridobivanju evropskih nepovratnih sredstev vam pomagamo z naslednjimi storitvami:

Prijava na obvestila o nepovratnih sredstvih.

Za ponudbo ali dodatne informacije nam pišite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. ali nas pokličite na 01/3009 807.

Reference s področja nepovratnih sredstev EU:

 

Obvestilo o piškotkih

Na naši strani uporabljamo samo nujno potrebne piškotke, ki obiskovalcu omogočajo nemoteno uporabo spletnega mesta (piškotek se ustvari, ko uporabnik odpre spletno stran in nam omogoča, da si zapomnimo uporabnikova dejanja tekom seje, ko pa uporabnik zapre brskalnik, se piškotek izbriše).