Metoda vodenja projektov PRINCE2

prince_novo_slo

Potrebujete poglobljen vpogled v metodo vodenja projektov PRINCE2? Pri tem vam lahko pomaga naš strokovnjak s certifikatom “PRINCE2 Practitioner Certificate”, ki vas bo seznanil z razširjenimi načeli vodenja projektov.

PRINCE2 (Projects IN Controlled Environment v.2) je procesno orientiran pristop k vodenju različnih projektov. Vsak proces je definiran s ključnimi vhodi, izhodi, aktivnostmi ter cilji, ki jih je treba doseči. Metoda PRINCE2 opisuje, kako upravljati in voditi projekt, da zagotovimo učinkovit nadzor virov in napredovanja projekta. Vloge v projektu so jasno opisane in prilagodljive velikosti in potrebam organizacije. Metoda se osredotoča na produkte, kar pomeni, da zagotavlja določene rezultate in ne pomeni samo načrtovanja posameznih aktivnosti. PRINCE2 prinaša koristi tako organizacijam kot tudi posameznikom (managerjem, direktorjem, vodjem projektov, članom projektnih skupin ...).

Želite več informacij? Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.