podrocja-1

Že od svojih začetkov v letu 1998 kot multidisciplinarna svetovalna organizacija delujemo na področjih informatike in managmenta. Opravljamo predvsem naslednje dejavnosti: svetovanje, temeljne, aplikativne in razvojne raziskave, usposabljanje in izobraževanje.

Delujemo tudi kot raziskovalna organizacija. V evidenco raziskovalnih zavodov in organizacij smo vpisani od leta 2008.

Naš ciljni trg predstavljajo zahtevna okolja iz gospodarstva in javne uprave, ki iščejo učinkovite rešitve s področja informatike in managementa. Aktivnosti na slovenskem trgu širimo na trge jugovzhodne Evrope.

Področja naših storitev so naslednja

Ipmit d.o.o. odlikujejo strokovnost, odzivnost in zanesljivost pri izvedbi nalog. Svoje delo opravljamo profesionalno in z veliko mero prilagodljivosti naročniku, hkrati pa smo zavezani k doseganju ciljev in rezultatov. Z namenom kakovostne izvedbe storitev skrbimo za nenehno izobraževanje, pridobivanje mednarodnih uveljavljenih certifikatov in pri svojem delu upoštevamo uveljavljene dobre prakse in standarde.

Želimo si, da naši naročniki v opravljenih storitvah prepoznajo visoko dodano vrednost. Prizadevamo si za učinkovito iskanje rešitev, tudi v kriznih situacijah in še tako kompleksnih projektih naročnika. Tako lahko izpolnimo pričakovanja naročnika in hkrati stremimo k lastni poslovni uspešnosti. Zavedamo se, da je v partnerskem odnosu mogoče uspešno realizirati še tako zahtevne projekte. Skupaj z vami poiščemo najboljše rešitve za vaše izzive in s tem sledimo našemu sloganu: Vaši izzivi – naš navdih.